De wijnen:
Vinodor BV betrekt de wijnen rechtstreeks van de wijnboeren/huizen. Deze rechtstreekse en persoonlijke communicatie zorgt voor een optimale samenwerking. Geen tussenschakels, waardoor de prijzen laag kunnen blijven! Ook houden we direct " vinger aan de pols" voor wat betreft het logistieke proces en de kwaliteitsbewaking. Het assortiment bestaat uit eerlijke wijnen. Wijnen die allemaal een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben. De meeste wijnen zijn voor een breed publiek toegankelijk! Veel van onze wijnen komen momenteel uit Spanje. Met name uit de hooggelegen gebieden Utiel-Requena/Valencia, Rueda, Ribera del Duero alwaar de wijnbouw nog traditioneel en eerlijk is. Het hooggelegen gebied zorgt ervoor dat de wortels diep de grond ingaan en het minerale vocht in de druif opneemt. Die kwaliteit proef je. De wijnen uit Chili komen van het wijnhuis Hugo Casanova, die aan de voet van de Andes gevestigd is. Ook hier hoger gelegen met oude wijnranken.
Vinodor  werkt, zoals hierboven genoemd met eerlijke, toegankelijke en betaalbare kwaliteitswijnen. Daarnaast volgt Vinodor  de laatste trends en introduceert ze ook in Nederland. Wij kunnen samen met u, de consument en de wijnen een optimale mix verzorgen, die uiteindelijk u en uw klant tevreden zult stemmen.

Dominio de la Vega, gevestigd in het oosten van Spanje heeft de beste Cava’s van Spanje. Vele soorten en smaken. Daarnaast hebben zij een perfecte dessertwijn en een heel mooie zachte rode wijn van de bobaldruif ontwikkeld.

Bodegas Robeal Is een wijnbouwer in het Westen van Spanje en zit aan de rand van twee wijn gebieden: De Rueda met geweldige kruidige witte wijnen en het gebied Ribera del duero, waar de mooiste en beste rode wijnen van Spanje vandaan komen.

Hugo Casanova, gesitueerd aan de voet van de Andes, heeft vele druivensoorten die in een ideale omgeving geteeld worden. Een heel frisse Sauvignon Blanc, Een kruidige zeer aromatische op hout gerijpte Chardonnay, Een super lekkere Merlot, Een top Cabernet Sauvignon, De Carmenere, een typisch Chilieense wijn en de Malbec die met name aan de andere zijde van de Andes ( Argentinië) grote bekendheid heeft gekregen.
Veel van deze wijnen winnen ieder jaar allerlei grote prijzen.( Awards).Neem contact met ons op voor meer informatie, of om een afpraak te maken om te proeven.

 

Vinodor | Onze producten | Bestel bij ons | Informatie | Contact

©2008 Vinodor BV - Website door Pepijn Stribos

home Onze producten bestel over ons contact